Čučoriedka kanadská ´EARLY BLUE´ plody dozrievajú v polovici júla, majú bledo modrú farbu. Sú extra šťavnaté, nepraskajú. Vhodné na priamy konzum, mrazenie.
Plody je najlepšie konzumovať v čerstvom stave najmä pre vysoký obsah pektínu, vitamínu C a minerálnych solí. Čučoriedky priaznivo pôsobia pri tráviacich ťažkostiach, liečbe srdcových a cievnych ochorení, chorôb očí a rakoviny. Jeden pohár čučoriedok predstavuje dennú dávku vitamínu C pre dospelého človeka. Čučoriedky si vyžadujú kyslú vzdušnú dostatočne vlhkú pôdu, ale zároveň dobre priepustnú. Optimálne podmienky im zabezpečíme, ak pôdu pri výsadbe zmiešame s kôrou alebo ihličím a substrátom určeným pre kyslomilné rastliny. Tým dosiahneme to, že pôda bude mať optimálne pH 3,5 – 4,5 a zároveň bude ľahká, vzdušná a priepustná. Rastliny odporúčame pri výsadbe obsypať mulčovacou kôrou, aby sme zabránili nadmernému vysychaniu pôdy a rastu buriny. Dlhodobé, nadmerné sucho môže spôsobiť zmenšovanie plodov. Čučoriedky obľubujú slnečné stanovisko, chránené proti vetru. Nadmerne plodiace rastliny môžeme zviazať a upevniť, aby sa konáre nezlomili pod váhou plodov. Sú síce samoopelivé, ale pre lepšiu úrodnosť sa odporúča vysádzať vedľa seba aspoň 2 rastliny rôzneho druhu. Striháme ich na začiatku vegetácie, po skončení mrazov.