Hurmikaki/ Ebenovník Rajčiakový ´ROYO BRILLIANTE´ dozrieva koncom októbra, plod je veľký, žlto oranžovej farby. Dužina je oranžová, sladká. plody sa nedajú konzumovať priamo zo stromu ihneď po vyfarbení, ale musia po zbere dozrieť. Plody sa konzumujú až po dvoch týždňoch skladovania pri izbovej teplote. Vtedy zmäknú a stratia trpkosť. Pestovanie tejto odrody je možné vo všetkých vinohradníckych oblastiach. Je to samoopelivá odroda. Mrazuvzodrná do – 18 °C.
Veľký podiel plodu tvorí voda. Hurmikaki obsahuje magnézium, vlákninu, fosfor, sodík, draslík, vápnik, železo, vitamíny A,B a C. a betakarotén. Vyplavuje z tela nadbytočnú vodu a škodlivé látky.Pestujeme ho v priepustnej pôde a vyberáme dobre chránené stanovisko pred vetrom.